Rex

Rex

Salutare oameni dragi şi lume buna,

Eu sunt Rex si ma mandresc cu numele meu si cu rasa mea. Da, sunt pui de ciobanesc german si daca vreau vorbesc si germana domne, limba germana, ce credeati? Dar, nu, eu sunt nationalist, domne, vorbesc romana, limba voastra a oamenilor mari, din tara asta.

Sunt mare si tare si am 1,5 ani, dar va spun pe onoarea mea, sunt aici din luna mai, luna aia in care ciresii infloresc….bla, bla, bla, dar eu, eu vreau sa plec de aici, domnule…vreau o familie altfel, altfel decat cea pe care am avut-o, pentru ca da, am mai avut o familie sau stapani, cum mai aud pe aici, dar, nu si nu, nu stiu ce le-am facut…Ma tot gandesc…poate i-am suparat, poate i-am neglijat…Aaa, ba nu, mint…Ei m-au neglijat. Ei m-au abandonat. De asta sunt aici. Eu i-am iubit, dar ei nu m-au pretuit…ce sa le faci…, daca ei nu mă vor, eu ii voiam, dar acum….va vreau pe voi, cei care ma priviti, cei care imi dati like-uri, in fine…cei care ma apreciati. Cred ca eu as putea sa fiu fiul vostru…aaa, scuze, catelul vostru, cainele vostru ca sunt Mare doar.

In fine…actualii mei “sefi”, mi-au facut o adresa de e-mail becheru@aspa.ro si mi-au dat si un telefon la care raspund tot ei, dar imi mai fac legatura din cand in cand, recunosc, pe cuvant de onoare, si cuvant nemtesc…si acum, desigur, va pun numarul de telefon la dispozitie :0734 30 13 94.

Pupici nemţeşti,

Al vostru pentru totdeauna,

Rex…Rex cel istet

Leave a Reply

Your email address will not be published.