Pufulete

Pufulete

Buna dimineata, oameni dragi; buna dimineata, soare,

Ziua asta este minunata, iar eu sunt Pufulete. Nu stiu ce semnificatie are numele asta, dar imi place. Imi place mult, dar cel mai mult imi plac oamenii. Oameni mici, oameni mari, oamenii in general.

Acum, sper ca si ei ma plac pe mine, si o sa ma placa din ce in ce mai mult. Au si motive. Toate motivele din lume. Sunt un catelus foarte, foarte dragut, un puiandru de luput, negru cu maro, iar de doua luni, imi petrec timpul aici. Sunt multumit, atat timp cat ma pot juca asa cum vreau eu. Nu prea imi place mie sa-mi spuna cineva ce sa fac, dar sunt in stare sa si ascult de cineva, daca imi spune frumos, pe limba mea, pe limba mea de catelandru…haa, haaamm.

Buun, arat destul de bine, alerg destul de rapid, ma concentrez sa fiu docil la nevoie, doar la nevoie…si merg pe ideea ca m-ati vazut, m-ati placut, ce ramane de facut? Pai, ce ramane de facut? Oare ce ramane? Sa ma luati acasa, daaa, bineinteles…Oameni dragi, eu va spun…sunt catelandrul de care aveti nevoie…fara doar si poate, ar trebui sa treceti la fapte! Eu sunt al tau, al tau si al tau?

Pai, hotarati-va domnule, care ma vreti? Inteleg ca se da o „batalie” pe mine…atunci, fie ca cel mai bun sa castige! “Batalia” se poate da si aici la 0734 30 13 94 sau la becheru@aspa.ro

Va stau la dispozitie, dar hai, aratati-mi ca puteti!:)

Va pupa un puiandru…Pufulete!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.