Puffy

Puffy

Hello la toată lumea! Sunt Puffy cu doi “ff” si cu “y”. Imi place sa lamuresc lucrurile inca de la inceput. Adica din capul locului. Sunt un catel simplu si prefer lucrurile simple. Sunt simplu si putin smecheras, nu timid, cum zice lumea pe aici…stiti cum e lumea asta. Vorbeste fara sa ne cunoasca. Uitati, va fac si cu ochiul.

Daca ma vedeti impreuna cu tipul ala, la prima poza ma refer, aaa, da, da si in filmare, cu mai multi tipi, sa stiti ca nu este fratele meu. Nu, nu suntem frati, doar tovarasi de joaca. Atat! Iar tipul ala in etate, sa stiti ca nu este tatal meu, nu, nu, e un tovaras mai batran care ne mai invata, ne mai da sfaturi de viata, ca deh, ham, ham, dumnealui are experienta de viata. A trecut prin multe pana sa ajunga aici. Eu sunt la inceput de drum. Si eu, si tipul ala, tovarasul meu de joaca.

Am doar sase luni si tin piept lucrurilor ca un erou. Cred ca de asta am si pieptul alb. Ha, haa AA, si labutele, labutele le am albe. Tot ca pieptul. Vedeti ce combinatie misto? Misto de tot am iesit. Sa ma laud putin asa.

Cumva, cred ca merit o alta soarta, mai ales ca sunt la inceput de drum, la inceput de viata…, ca metoda, din ce am auzit, inteleg ca e destul de simplu, si anume sunati pe nenea Becheru la 0734 30 13 94 sau puteti sa-i scrieti la becheru@aspa.ro  Raspunde imediat, ca el tine la noiJ

Tine doar de voi sa-mi schimbati destinul. Pana atunci, eu sunt cuminte.

Uitati…va si pup, si va si fac cu ochiul.

Te saluta, Puffy al tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published.