Mustaciosu’

Mustaciosu’

Salutare! Cum sa va spun…sunt in trend sau pastrez trendul viu. Sunt mustacios si am si putina barbita, si numele meu este…Care ghiceste? Care, care? Bineinteles caa….Mustaciosul! Mustaciosul, asa ma numesc! Sunt un mic mustacios de sapte luni, sunt negru, dar nu de suparare, asa am eu blanita, asa m-am nascut. Stiu, voi credeati ca doar surorile pisici sunt mustacioase, ei bine nu, avem si noi catelandrii mustata. Dar, vai, sa nu generalizam…mustata avem doar noi, cei care suntem in pas cu trendul.

Sunt de doua saptamani aici, si inca nu m-am acomodat, dar imi doresc sa nu apuc sa ma acomodez prea tare aici, ca hopa, veniti voi, prietenii mei si o sa ma luati de aici. Unde? Acolo unde locuiti voi. Unde e caminul tau, acolo o sa fie si al meu, draga prietene. Eu sunt convins ca asa o sa fie! Sunt un optimist de serviu, de cand ma stiu asa am fost. Si tare imi place de mine. Aproape ca ma ador…vedeti…sunt si putin narcisist. Hahaha.

Din ce am inteles eu, cu mintea mea de catel, nu este asa de greu sa ma luati de aici. Pentru inceput trebuie sa sunati la un numar de telefon, pe care il las aici 0734 30 13 94 sau sa-mi scrieti la o adresa de e-mail, pe care o las aici becheru@aspa.ro

O sa va raspunda un nene si o sa va spuna el ce trebuie sa faceti mai departe. Am inteles ca trebuie sa aduceti niste acte, si gata, sunt al vostru. Pare simplu… Hai, va las…ma duc sa ma joc!

Al vostru, mustacios. Pupici!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.