Fluff

Fluff

Salutare! Sunt Fluff ce-l mofturos. Da, sunt mofturos, dar macar recunosc. Nu prea imi place nimic, nici ca sunt bej, nici ca sunt latos, nici ca sunt ciobanesc, nici ca am patru ani. Sunt aici de patru luni…haaammm, nu pot spune ca m-am obisnuit, nici ca-mi place, dar nici nu-mi displace…sunt ingrijit bine, nimic de zis, dar…parca as vrea o familie a mea. Adica, nu pe cineva pe care sa-l impart sau  sa imparta altii cu mine, nu, eu vreau pe cineva numai pentru mine!

Nu prea stiu cum sa fac asta, dar macar incerc, si ma uit in stanga, ma uit in dreapta, pe unii ii ignor, altora le cer ajutor…Cum sa fac? Ce sa fac? Vedeti voi, eu sunt mare. Sa fie asta cauza? Nu cred, cred ca ar trebui sa fiu mai putin mofturos…sa fiu doar Fluff, fara cel mofturos. Doar Fluff.

Sunt Fluff si vreau o familie doar a mea, ba nu…ar trebui sa fiu si mai putin orgolios…Mai incerc o data, da? Sunt Fluff si vreau o familie. Si da, accept sa o impart si cu altcineva. Accept si frati, si surioare, da…m-am hotarat…Vreau o familie mare! Iar urmatoarea postare se va numi: Fluff si familia lui mare!

Multumesc ca ati avut rabdare!

Fluff raspunde la 0734 30 13 94 sau la becheru@aspa.ro

Raspund chiar eu sa stiti. Gata cu mofturile!

Va pupa Fluff

Leave a Reply

Your email address will not be published.