Bell

Bell

Da lume, deci eu sunt Bell. Bell cel tantos as spune. Tantos si rau, dar mai ales tantos, daa…sa nu credeti ca las vreodata capul jos. Nici nu ma gandes sa plec capul. Am demnitate, domne! Si am rezistat atatia ani. Am varsta de cinci ani si de patru luni locuiesc aici, in adapost, dar nu ma las…Nu ma las domne, pana nu reusesc sa merg in casa unor oameni care sa fie mandri ca m-au ales, ca ma au. Si o sa reusesc. Glumeam cand va spuneam ca sunt rau. Vedeti am si simtul umorului. Dar tansos sunt. Am si de ce!:)

Deci, cum facem…va scriu eu sau ma sunati voi? Cum care voi? Voi, urmatoarea mea familie. Stiu ca sunteti acolo si cititi. Stiu ca vreti sa ma sunati. Eu sunt aici. Si aici voi ramane, pana veniti sa ma luati. Sunt un catel tantos, dar loial. Asa ca va astept! Haideti, curaj! Eu va vreau pe voi. Voi ma vreti pe mine? Care face primul pas?

In cazul in care ma sunati la numarul 0734 30 13 94 si nu va raspund…va sun eu, se intampla, poate nu o sa fiu pe faza, iar daca imi scrieti la becheru@aspa.ro…   Aici, nu prea ma pricep, dar rog pe cineva sa ma ajute. Deh, se intampla ca nici noi, cei tantosi, sa nu le stim pe toate.

Sa-mi fie cu iertare. Va pup de nu va vedeti!

Al vostru,

Tantos, pardon…Bell

Leave a Reply

Your email address will not be published.