Axyon

Axyon

Salutare, salutare,

Ma numesc Axyon. Habar n-am de ce, si nici nu stiu ce inseamna mai exact. Dar, cui ii pasa?:)

Haamm, haamm…conteaza ca sunt vioi si plin de viata, la orice ora. Asa imi place mie. Si sunt si matinal, iau micul dejun, imi beau apica si imi place sa dau ture pe aici, prin regat, pardon, tarc. Asa imi place mie. Mai ales daca am vizitatori, oaspeti sau ceva, care sa se joace cu mine, sa alergam…ma iau si la intrecere daca e cazul, cu oricine…Oricum castig. In orice varianta. Asa ca nu stiu, cine se baga sa se intreaca cu mine. Sunt bun, domne. Sunt bun!:)

Am doi anisori si sunt multumit de cum arat, de cum ma simt. Ma rog, nici nu sunt foarte pretentios. Dar, un spatiu mai mare, parca tot as vrea. Si mai multi catei sau oameni cu care sa ma joc. Si sa ne fugarim. Credeti ca e posibil? Eu zic ca puteti transforma imposibilul in posibil. Da, da, voi, oamenii mari. Am citit intr-o carte, ca voi va pricepeti la asta. De fapt, cu asta va ocupati.

Pai daca este asa, nu vreti sa va ocupati si de mine? Sa ma luati de aici sau sa gasiti o solutie…ca doar nimic nu e imposibil. Hai sa va vad in actiune. Sa vad actiune, domne. Se spune ca ele, cartile nu mint, sper ca nici voi oamenii mari, sper. Hai, hai, dovediti-mi ca e asa. Sau dati-mi dreptate! Pentru ca acest lucru sa se intample, tot un om mare trebuie sa sunati, pe domnu` sef de aici: becheru@aspa.ro sau sa-l sunati la 0734 30 13 94

Multam. Va pupa,

Axyon

Leave a Reply

Your email address will not be published.