Adelle

Adelle

Dragi prieteni, mai mici sau mai mari, oameni mari sau copilandri,

Daca va uitati cu atentie, in prima poza, poza numarul 1, da (cum sunt si eu, de altfel, nr. 1), veti observa ca incerc sa socializez, sa dau labuta, sa fac cunostinta…cu viitorul meu parinte, prieten, unchi visez eu, si sper sa nu visez in zadar…, dar nu, sunt o optimista convinsa, neasteptat de optimista…ham, ham…Apropo, cu voia dumneavoastra, ma numesc „Adelle.” Da, „Adelle”, ca pe cantareata aceea celebra, de talie mondiala, internationala. Nu o stiti? N-ati auzit de ea? E cunoscuta pana si in lumea noastra…Adele. Ma rog, eu sunt „Adelle” cu doi “ll.” Asa a fost sa fie, dar imi place sa ma consider la fel de celebra, adica numele e sonor. Iar mie imi place. Ma intelegeti? Ca de crezut sunt convinsa ca ma credeti. Deh, acum cine n-ar vrea sa se bucure de celebritatea mea.

Despre mine in cateva cuvinte, am cativa anisori, pana in trei ani, va asigur, deci sunt o catelusa tinerica, dar celebraaa, de talie mijlocie, si da, am avut si puiuti candva. Am fost adusa aici in luna martie, cand primavara strapungea, si aici am ramas. De asta, azi, profit de ocazia aceasta mareata de a ma prezenta. Si ma prezint…A dumneavoastra, Adelle. Incantata! Ahh, haamm, hamm, si sunt fascinata de lumea oamenilor mari, parca ma si vad pe marile scene ale lumii, sau in casele oamenilor mari, in casele vedetelor de la Hollywood. Parca ma si vad, parca ma visez…

Oameni mari, oameni mici, copilasi sau copilandri, lasati-ma sa-mi indeplinesc un vis.

Ajutati-ma sa-mi traiesc visul. Nu tin neaparat sa ajung la Hollywood, dar tin neaparat sa ma simt ca la Hollywood. Singura mea sansa, biletul meu spre un vis este sa apelati numarul 0734 30 13 94 sau sa trimiteti un mesaj la becheru@aspa.ro  Sigur va raspunde cineva!

Cu dragoste,

Adelle

Leave a Reply

Your email address will not be published.